Voel je thuis-massage

Celine Kapteijn - Voel je thuis massage


Graag stel ik me aan je voor en vertel iets over de massages die ik met veel plezier en toewijding geef. Mijn naam is Celine Kapteijn en ik woon in Steenwijk. Het zit in mijn aard om iets voor anderen te willen betekenen. Ik houd van oprecht contact, bied graag een luisterend oor en heb aandacht voor wie daar behoefte aan heeft. Nog sterker dan communiceren met woorden ervaar ik de kracht van het aanraken. Ik bied je vertrouwen en de lichamelijke bevestiging dat je wordt gezien. Je mag er zijn. De aanraking van mijn handen werkt rustgevend en laat je ontspannen, het brengt je in contact met jezelf en met je gevoel.

Om volop te kunnen genieten van een massage is het belangrijk dat je op je gemak bent. Je vertrouwd voelen, je thuis voelen vind ik van essentiële waarde. Letterlijk en figuurlijk bij jezelf blijven, vandaar de naam “Voel je thuis-massage”.

Het idee om thuismassages te gaan geven heb ik te danken aan een lief bejaard echtpaar. Zij zijn beiden slecht ter been en begeven zich liever niet in het verkeer. Met vaste regelmaat kom ik bij hen thuis voor een lichaamsmassage. Zij geven na iedere behandeling aan wat een positief effect de massage heeft en ze zijn ontzettend dankbaar dat ik met mijn massagetafel en toebehoren naar hen toe kom. Dit geeft mij een enorm voldaan gevoel. Het heeft mij doen besluiten mijzelf te specialiseren in thuismassages.

Ik zie ernaar uit ook bij jou thuis te mogen verschijnen. Ervaar het comfort om in je vertrouwde omgeving te worden gemasseerd!

 

Liefs,

Celine Kapteijn